ENVIAMENTS GRATUÏTS A PARTIR DE 60€ (ESPANYA, EXCEPTE BALEARS I CANÀRIES)

Caramels de Mel

Característiques dels caramels de mel 

Els caramels de mel, a part de ser un autèntic regal per al nostre paladar, ens proporcionen un bon grapat de beneficis per al nostre organisme, gràcies als seus increïbles propietats. A continuació anem a esmentar-les que, segons la nostra opinió, són les més destacades i ens aporten un major benefici.

Característiques i propietats dels caramels de mel

Els caramels de mel són un dels millors remeis per alleujar en gran mesura la majoria de les molèsties que puguem patir en el nostre sistema respiratori.

Els caramels de mel, són massissos i a més de l’ingredient estrella com és la mel, també es poden trobar caramels de mel i pròpolis, de mel i llimona, mel i menta, mel amb ametlles, mel i romaní i mel amb malví per als més llaminers.

Variants de caramels de mel

En botigues especialitzades com la del Rebost de l’Avi Lluís que som apicultors, pots trobar un ampli ventall d’opcions. Per exemple, hauries de provar els caramels de mel amb pròpolis, caramels de mel amb llimona, els caramels de mel i romaní, de mel i ametlla, mel amb eucaliptus o els caramels de mel i menta.

Caramels de mel i pròpolis

Barrejar la mel amb pròpolis és la millor combinació per combatre refredats, angines, irritació de gola, faringitis, laringitis o fins i tot simplement per alleujar la tos.

Podríem dir que, els caramels de mel i pròpolis, gràcies als beneficis que ens aporta els pròpolis, són un antibiòtic natural fantàstic i els millors caramels per a la tos que pots trobar.

En ser molt suaus tant de gust, com a l’hora de digerir-los senten molt bé al nostre estómac i podem gaudir-lo a totes hores. Gràcies al seu sabor dolç també és ideal perquè els nens puguin gaudir-ne.

Caramels de mel i llimona

De la pell de la llimona s’obtenen extractes que, gràcies al seu alt contingut en vitamina C, s’utilitzen freqüentment per a la composició de tractaments contra la grip, refredats o al·lèrgies. Convertint-se en un ingredient natural essencial per enfortir el nostre sistema immunològic.

Per tot això i molt més, era inevitable esmentar aquesta varietat de caramels de mel i llimona. No haurien de faltar a casa teva.

La llimona, li aporta a aquest tipus de caramels un gust àcid molt suau propi d’aquest tipus de cítrics.

Caramels de mel i ametlla

Aquests caramels són ideals si el que pretens és beneficiar-te de totes les propietats de la mel, però al mateix temps donar-li aquest toc de sabor tan característic de l’ametlla.

Caramels de mel i menta

Perfecte per als amants al gust de la meta, no podem oblidar els increïbles beneficis saludables que ens pot aportar la menta. La menta, no només t’ajudarà aclarir les teves vies respiratòries, sinó que també t’aportarà una frescor incomparable a la teva boca.

Caramels de mel i romaní

Aquesta varietat de caramel de mel i romaní és ideal per després dels àpats, ja que algunes de les propietats més destacades del romaní, és la d’afavorir la digestió, Actuant com a tònic i antioxidant natural.

En aquesta variant de caramel, es pot apreciar un suau i agradable gust de romaní. És un dels més recomanables sens dubte. Els hauries de provar.

Caramels de mel i eucaliptus

Aquest tipus de caramels és especialment eficaç per a combatre i alleujar possibles molèsties a les vies respiratòries. També, de la mateixa manera que amb els caramels de mel i menta, et proporcionarà una frescor incomparable a la boca.

Caramels de mel i gingebre

La mescla de mel i gingebre és un excel·lent expectorant i, per tant, brinda alleujament instantani a les persones que sofreixen de tos, refredat, mal de coll i secreció nasal.

Caramels de mel amb gelea reial

La mel amb gelea reial destaca pels seus efectes estimulants gràcies a la seva acció sobre el sistema nerviós i el seu alt contingut en ferro. Millora, per tant, l’oxigenació del cervell, una cosa especialment important per als estudiants i els professionals que realitzen importants esforços intel·lectuals.

Caramels farcits de mel de taronger

La mel de flor del taronger actua com a sedant sobre el cos. Les persones que tenen dificultat a agafar el son o que es desperten en el curs de la nit, es veuran afavorides consumint aquest tipus de mel.

On comprar caramels de mel

Els caramels de mel, els pots trobar a qualsevol supermercat, herbolari o farmàcia, però suposo que posats a comprar caramels de mel, voldràs que la mel sigui de la màxima qualitat possible. És per aquest motiu que no els pots comprar a millor lloc que aquí. Directament de l’apicultor.

Preu de caramels de mel

En ser caramels elaborats bàsicament amb mel, com no pot ser d’altra manera, no els trobaràs a un millor preu, ni qualitat que a la nostra botiga online. Més avall pots veure totes les varietats de caramels que disposem i els seus respectius preus.

Piruletes de mel

Al Rebost de l’Avi Lluís, a més de caramels, també pots comprar piruletes fetes a base de mel. Igual que els caramels, les piruletes de mel tenen un sabor molt agradable, dolç i suau.

Gràcies a la seva forma, són idònies perquè els més petits de la casa prenguin mel d’una manera divertida.

Enviament GratuïtEntrega 24-48hSuportDevolucionsPagament segurSostenibilitatWhatsapp
COMPRA0
Cistella buida / Carrito vacío
Tancar / Cerrar
0
Hola, en què et podem a ajudar?