Gelea Reial

Característiques de la gelea reial

És un compost vitamínic natural ric en vitamines del grup B, segregat  per les abelles obreres. És molt ric en proteïnes, minerals i enzims digestius.

Propietats de la Gelea Reial

La gelea reial la segreguen les abelles obreres, és la primera alimentació que reben les larves els primers tres dies al fer eclosió, els ous postos per la reina..Tot i sortir del mateix ou si el que volen es formar una nova reina, alimenten aquesta larva durant 12 dies amb gelea reial, i d’allí  surt una nova reina, una super abella d’abdomen més gran i preparada per ser fecundada i pondre milions d’ous. En aquestes cel·les és on s’hi acumula la quantitat més gran de gelea reial i  es d’ on s’extreu per poder-la comercialitzar-la. Es l’únic producte que no recol·lecten les abelles, sinó que el fabriquen elles mateixes.

La gelea reial que comercialitzem no és de producció pròpia. El clima que tenim no és l’adient per la seva producció, i llavors no podem competir amb altres països. Aquest mateix cas passa a Europa i la gelea reial que comercialitzem es extracomunitària.

Beneficis de la Gelea Reial

Es tracta d’un super aliment que ens ofereix la natura. És utilitzada per molts tractaments terapèutics. És un excel·lent revitalitzant ja que ens ajuda a resistir el fred, la fatiga, retarda l’envelliment de la pell i millora notablement la seva hidratació i elasticitat. També augmenta les defenses i millora el sistema immunològic, regula el sistema nerviós, ajuda a combatre la fatiga i disminueix l’ansietat. La gelea reial dóna una sensació d’eufòria amb recuperació de forces i de l’apetit

Com prendre Gelea Reial

La gelea reial és una substància viscosa pareguda al iogurt amb un color blanc tirant a groguenc i  de sabor àcid.

El millor és consumir gelea reial fresca i natural sense manipular i conservada en fred. Evitar consumir gelea liofilitzada o en càpsules degut a què en la seva deshidratació minven les propietats. Es recomana prendre petites dosis d’entre 20 mg i 50 mg al dia per a adults i la meitat per a nens (als envasos que comercialitzem ja hi tenen una cullera per mesurar aquesta dosi). No és recomanable consumir-la durant períodes llargs de temps i en quantitats excessives. Es recomanable no superar els 60 dies seguits. En el cas de voler consumir de forma regular, és aconsellable descansar entre cicle i cicle durant almenys 1 mes.

Composició de la Gelea Reial

Aigua68%
Sucre8,5%
Pròtids12%
Lípids5,6%
“Cenizas”0,8%

Botiga online

El més aconsellable és comprar la gelea reial directament a apicultors artesans.
Just això és el que t’oferim al Rebost de l’Avi Lluís. Som una empresa familiar amb més de tres generacions dedicades plenament a l’apicultura, de manera que pots comprar a la nostra botiga online gelea reial natural i de màxima qualitat amb tota confiança i garantia.

enviament-gratuït-nou Entrega 24-48h Pagament Segur Truca\'ns mobil-botiga
Open chat
Hola, en què et podem a ajudar?