ENVIAMENTS GRATUÏTS A PARTIR DE 60€ (ESPANYA, EXCEPTE BALEARS I CANÀRIES)

Gelea Reial

Característiques de la gelea reial

És un compost vitamínic natural ric en vitamines del grup B, segregat  per les abelles obreres. És molt ric en proteïnes, minerals i enzims digestius.

Propietats de la Gelea Reial

La gelea reial la segreguen les abelles obreres. És la primera alimentació que reben les larves els primers tres dies al fer eclosió, els ous postos per la reina. Tot i sortir del mateix ou, si el que volen és formar una nova reina, alimenten aquesta larva durant 12 dies amb gelea reial i d’allí  surt una nova reina, una superabella d’abdomen més gran, preparada per ser fecundada i pondre milions d’ous. En aquestes cel·les és on s’acumula la quantitat més gran de gelea reial i  es d’on s’extreu per poder-la comercialitzar-la. És l’únic producte que no recol·lecten les abelles, sinó que el fabriquen elles mateixes.

La gelea reial que comercialitzem no és de producció pròpia. El clima que tenim no és l’adient per la seva producció, el que fa que no poguem competir amb altres països. Això mateix passa a tota Europa, per la qual cosa la gelea reial que comercialitzem és extracomunitària.

Beneficis de la Gelea Reial

Es tracta d’un superaliment que ens ofereix la natura. És utilitzada per molts tractaments terapèutics. És un excel·lent revitalitzant, ja que ens ajuda a resistir el fred, la fatiga, retarda l’envelliment de la pell i millora notablement la seva hidratació i elasticitat. També augmenta les defenses i millora el sistema immunitari, regula el sistema nerviós, ajuda a combatre la fatiga i disminueix l’ansietat. La gelea reial aporta una sensació d’eufòria amb recuperació de forces i de l’apetit.

Com prendre Gelea Reial

La gelea reial és una substància viscosa pareguda al iogurt amb un color blanc tirant a groguenc i  de sabor àcid.

El millor és consumir gelea reial fresca i natural sense manipular i conservada en fred. Cal evitar consumir gelea liofilitzada o en càpsules, pel fet que en la seva deshidratació minven les propietats. Es recomana prendre petites dosis d’entre 20 mg i 50 mg al dia per a adults i la meitat per a nens (als envasos que comercialitzem ja hi tenen una cullera per mesurar aquesta dosi). No és recomanable consumir-la durant períodes llargs de temps i en quantitats excessives. És recomanable no superar els 60 dies seguits. En el cas de voler consumir de forma regular, és aconsellable descansar entre cicle i cicle durant almenys un mes.

Composició de la Gelea Reial

Aigua 68%
Sucre 8,5%
Pròtids 12%
Lípids 5,6%
“Cenizas” 0,8%

Botiga online

El més aconsellable és comprar la gelea reial directament a apicultors artesans.
Just això és el que t’oferim al Rebost de l’Avi Lluís. Som una empresa familiar amb més de tres generacions dedicades plenament a l’apicultura, de manera que pots comprar a la nostra botiga online gelea reial natural i de màxima qualitat amb tota confiança i garantia.

Enviament GratuïtEntrega 24-48hSuportDevolucionsPagament segurSostenibilitatWhatsapp
COMPRA0
Cistella buida / Carrito vacío
Tancar / Cerrar
0
Hola, en què et podem a ajudar?