ENVIAMENTS GRATUÏTS A PARTIR DE 60€ (ESPANYA, EXCEPTE BALEARS I CANÀRIES)

Oli d’Oliva Extra Verge

Característiques de l’oli d’oliva

Al Rebost de l’Avi Lluís, produïm el nostre propi oli d’oliva verge extra de menys de 0,5º d’acidesa, de les varietats “Morruda” i “Sevillenca”. Aquestes varietats donen al nostre oli verge extra un sabor afruitat, lleugerament dolç amb tocs amargs i picants. El seu color és groguenc tirant a verdós.

Propietats de l’oli d’oliva

El  nostre oli s’extreu directament de les olives collides de l’arbre i mitjançant procediments mecànics en fred i en cap cas amb procediments químics.

Els nostres camps són camps de secà, sense cap aportació hídrica i abonats amb fems.

Els greixos del nostre oli aporten calories beneficioses per al nostre organisme. És un aliment amb un gran poder antioxidant, i grans quantitats de  vitamina E i polifenols.

Aquest és el  oli  base de la dieta mediterrània.

Tipus d’oli

D’olis alimentaris n’hi ha de molts de tipus: gira-sol, palma, colza, soja, etc. Aquí ens centrarem amb l’oli d’oliva. Cada varietat d’olivera ens dona un oli amb diferent gust, aroma i color.  Depenent de la seva acidesa i mètode d’extracció,  els podem classificar tots i cada un en els següents tipus d’olis

  • Oli d’Oliva Verge Extra
  • Oli d’Oliva Verge
  • Oli d’Oliva
  • Oli d’Orujo d’Oliva

Nosaltres degut a l’exigència màxima que tenim en oferir la màxima qualitat  als nostres clients nomes comercialitzem l’oli d’oliva verge extra.

Densitat de l’oli d’oliva

La densitat de l’oli d’oliva és de 0,916 kg per litre a una temperatura ambient de 16 o 17 ºC, però aquesta densitat de l’oli pot variar lleugerament ja que l’oli d’oliva es dilata amb l’augment de la temperatura i, per tant, disminueix la seva densitat. És a dir que un litre d’oli no equival a un quilogram.

Beneficis de l’oli d’oliva

Els beneficis de consumir oli d’oliva extra verge són innombrables, els  més destacats són la prevenció de malalties cardiovasculars, l’afavoriment de  la funció digestiva, reducció de la secreció àcida gàstrica, ajuda a combatre el restrenyiment, ajuda a la mineralització dels ossos, funciona com un bon protector enfront de l’estrès oxidatiu cel·lular, hidrata la pell.

Oli d’oliva en dejú

Una bona manera de consumir oli d’oliva per millorar notòriament el nostre estat de salut en general és prenent una cullerada d’oli d’oliva en dejú.

Producció d’oli d’oliva

La producció del nostre oli d’oliva verge extra del Rebost de l’Avi Lluís és una producció completament artesana al cent per cent. En finques de secà i adobades amb fems naturals.  Des de la recol·lecció de l’oliva, collint les olives directament de l’arbre  , fins a l’elaboració i obtenció de l’oli amb un sistema d’extracció contigu amb fred d’última tecnologia a les  instal·lacions de la cooperativa de la qual en som socis.

Com fer oli d’oliva

El procés de fer l’oli d’oliva comença a la sortida de l’ hivern amb la poda de les oliveres; amb l’arribada de la primavera és quan les oliveres floreixen  gràcies a l’acció pol·linitzadora de les nostres abelles, que tot i que no extreuen mel recullen un pol·len beneficiós per a elles. Comença la màgia de la creació del fruit. Un fruit que a mitja tardor està amb tot el seu esplendor per collir. La tasca de la recol·lecció de les olives   la realitzem durant els mesos de novembre i desembre.

El procés d’elaboració de l’oli d’oliva verge extra  es realitza a través d’extracció directament del fruit de l’oliva mitjançant procediments  mecànics en els quals en cap moment actua la química.

Preu de l’oli d’oliva

El preu del nostre oli verge extra és immillorable, tenint en compte la qualitat de l’oli.

Al ser un oli produït  sense cap aportació hídrica, la nostra producció per arbre no és molt alta.

Tot  i això competim en preu amb altres zones que tenen molta més producció.

Botiga online

Per comprar el nostre oli d’oliva ho tens molt fàcil. Si et desplaces a les nostres  instal·lacions el podràs provar abans de comprar-lo, oferint-vos un tracte personal immillorable. Si el que vols es fer-ho a través de la nostra plataforma online només cal que seleccionis el format més adient per a tu i en un màxim de 48 hores,i amb el transport gratuït a partir de 50 euros, el rebràs a casa teva.  Si ja compres la nostra mel per internet  et podem oferir una mostra gratuïta que, si ens ho sol·licites, te la farem arribar amb la teva comanda sense cap cost.

Enviament GratuïtEntrega 24-48hSuportDevolucionsPagament segurSostenibilitatWhatsapp
COMPRA0
Cistella buida / Carrito vacío
Tancar / Cerrar
0
Hola, en què et podem a ajudar?