Pròpolis

El pròpolis és una resina cèria, de composició complexa i consistència viscosa, que les abelles recullen i elaboren a partir de partícules resinoses de diferents vegetals i que s’utilitzen en la reparació i protecció del rusc. Destaca la seva utilització com a suplement dietètic i en la indústria farmacèutica.

Pròpolis beneficis

El pròpolis té unes excel·lents propietats i molts beneficis per a la nostra salut. És un antibacterià, immunoestimulant, antiinflamatori, cicatritzant , analgèsic i antioxidant.

Pròpolis propietats

El pròpolis conté olis essencials que el fan tenir un olor peculiar. Depenent de l’origen botànic i de l’època de recol·lecció el seu color varia de groguenc fins fosc. Té un gust amarg i la seva consistència és de més dur a més tou.

Pròpolis perquè serveix

Podeu utilitzar pròpolis purs per ajudar a millorar la majoria dels problemes de les vies respiratòries, com refredats, grip, angines, faringitis, laringitis, sinusitis, otitis, laringitis, bronquitis, asma, pneumònia, etc. El pròpolis també s’utilitza  per ajudar  a curar cremades i ferides externes  de la pell.

Com prendre Pròpolis

Els pròpolis els pots prendre de moltes maneres, és un producte que s’utilitza com a ingredient en infinitat de productes, des de  xampús, gels de bany, cremes de mans i cara, ungüents, tintura, protectors labials esprais bucals, dentífrics i caramels,etc. També el podem prendre sol, tot i que si està dissolt és molt més fàcil per l’absorció del nostre organisme.

Pròpolis dosi

Les quantitats de  pròpolis que podem prendre  diàriament  varia molt segons la finalitat que li vulgueu donar. Tot i que no hi ha problemes per sobredosi, es millor prendre’l amb dosis moderades. Per exemple si el que vols és prendre pròpolis de manera preventiva, la millor manera de consumir-lo es amb tintura de  pròpolis i una bona quantitat seria prendre’n 5 gotes al matí de tintura de pròpolis . Si  el que vols es ajudar a combatre els símptomes del constipat aquesta dosis la pots fer cada 4 hores. També disposem d’esprais, caramels, xarops i mel amb pròpolis per fer més senzilla la seva presa.

Botiga online

El més aconsellable és comprar pròpolis directament a apicultors artesans.
Just això és el que t’oferim al Rebost de l’Avi Lluís. Som una empresa familiar amb més de tres generacions dedicades plenament a l’apicultura, de manera que pots comprar a la nostra botiga online pròpolis natural i de màxima qualitat amb tota confiança i garantia.

enviament-gratuït-nou Entrega 24-48h Pagament Segur Truca\'ns mobil-botiga
Open chat
Hola, en què et podem a ajudar?