ENVIAMENTS GRATUÏTS A PARTIR DE 60€ (ESPANYA, EXCEPTE BALEARS I CANÀRIES)

Pròpolis

El pròpolis és una resina cèria, de composició complexa i consistència viscosa, que les abelles recullen i elaboren a partir de partícules resinoses de diferents vegetals i que s’utilitzen en la reparació i protecció del rusc. Destaca la seva utilització com a suplement dietètic i en la indústria farmacèutica.

Pròpolis beneficis

El pròpolis té unes excel·lents propietats i molts beneficis per a la nostra salut. És un antibacterià, immunoestimulant, antiinflamatori, cicatritzant, analgèsic i antioxidant.

Pròpolis propietats

El pròpolis conté olis essencials que el fan tenir una olor peculiar. Depenent de l’origen botànic i de l’època de recol·lecció el seu color varia de groguenc fins fosc. Té un gust amarg i la seva consistència és de més dur a més tou.

Pròpolis: per què serveix?

Podeu utilitzar pròpolis purs per ajudar a millorar la majoria dels problemes de les vies respiratòries, com refredats, grip, angines, faringitis, laringitis, sinusitis, otitis, laringitis, bronquitis, asma, pneumònia, etc. El pròpolis també s’utilitza  per ajudar  a curar cremades i ferides externes  de la pell.

Com prendre Pròpolis

Els pròpolis els pots prendre de moltes maneres, és un producte que s’utilitza com a ingredient en infinitat de productes, des de  xampús, gels de bany, cremes de mans i cara, ungüents, tintura, protectors labials esprais bucals, dentífrics i caramels, etc. També el podem prendre sol, tot i que si està dissolt és molt més fàcil per l’absorció del nostre organisme.

Pròpolis: dosi

Les quantitats de  pròpolis que podem prendre  diàriament  varien molt segons la finalitat que li vulgueu donar. Tot i que no hi ha problemes per sobredosi, és millor prendre’l amb dosis moderades. Per exemple si el que vols és prendre pròpolis de manera preventiva, la millor manera de consumir-lo és amb tintura de  pròpolis i una bona quantitat seria prendre’n 5 gotes al matí de tintura de pròpolis. Si  el que vols es ajudar a combatre els símptomes del constipat aquesta dosi la pots fer cada 4 hores. També disposem d’esprais, caramels, xarops i mel amb pròpolis per fer més senzilla la seva presa.

Botiga online

El més aconsellable és comprar pròpolis directament a apicultors artesans.
Just això és el que t’oferim al Rebost de l’Avi Lluís. Som una empresa familiar amb més de tres generacions dedicades plenament a l’apicultura, de manera que pots comprar a la nostra botiga online pròpolis natural i de màxima qualitat amb tota confiança i garantia.

Enviament GratuïtEntrega 24-48hSuportDevolucionsPagament segurSostenibilitatWhatsapp
COMPRA0
Cistella buida / Carrito vacío
Tancar / Cerrar
0
Hola, en què et podem a ajudar?