ENVIAMENTS GRATUÏTS A PARTIR DE 60€ (ESPANYA, EXCEPTE BALEARS I CANÀRIES)

Condicions d’us

Tots els nostres productes inclouen l’IVA.

En principi tots els productes de la botiga on-line estan disponibles, llevat que es mostrin com a “no disponible” a la fitxa del producte.

El termini de lliurament serà de 48 a 72 hores per a la península ibèrica i de 6 a 7 dies per a la resta de destinacions ( dies laborals).

Si per qualsevol raó no queda satisfet / a amb la seva compra pot contactar per correu electrònic a avilluis@meldelperello.com en un termini màxim de 7 dies laborals des de la recepció de la comanda, indicant clarament quin és el problema. En el termini més breu possible ens posarem en contacte amb vostès.

Si un o més productes han arribat deteriorats a causa del transport, enviarem un producte nou o li reemborsarem l’import corresponent al compte de la targeta de crèdit amb la qual es va pagar. En qualsevol cas, caldrà que ens envieu una fotografia del producte deteriorat. Si un o més productes rebuts no corresponen a la seva compra, enviarem els productes correctes o li reemborsarem l’import corresponent al compte de la targeta de crèdit amb el que es va pagar. En ambdós casos, el Rebost de l’Avi Lluís assumirà els costos del transport extra que puguin originar-se, sempre que el producte no hagi estat utilitzat, alterat o manipulat.

Si per qualsevol raó diferent a les anteriors no queda satisfet/a o desitja cancel·lar la comanda, pot tornar el/s producte/s en qüestió. En aquest cas, un cop rebuda la mercaderia amb el seu embalatge original i en perfectes condicions , procedirem al reintegrament de l’import corresponent al compte de la targeta de crèdit amb la qual es va pagar. No obstant això, cal tenir en compte que els costos de transport de la devolució aniran al seu càrrec. Si la seva comanda encara no ha estat enviada i desitges cancel·lar, li retornarem l’import total.

En qualsevol cas, és imprescindible que es posi en contacte amb nosaltres per correu electrònic a avilluis@meldelperello.com amb un període màxim de 7 dies laborals des de la recepció de la comanda , indicant clarament quin és el problema o la raó de la devolució. No acceptarem , canvis o devolucions si prèviament no hem rebut notificació .

El Rebost de l’avi Lluís li garanteix la major seguretat i confidencialitat referent a les compres a la nostra botiga on-line. D’una manera semblant a l’operació que realitzaria en un caixer automàtic, quan compra a la nostra botiga, les dades referents a la targeta de crèdit són encriptades utilitzant el protocol de seguretat SSL i enviades directament a l’entitat financera corresponent, que és la que accepta o rebutja el pagament. D’aquesta manera, la informació enviada per la xarxa gaudeix d’una total seguretat i El Rebost de l’avi Lluís no reté en cap moment aquestes dades, amb la qual cosa, no pot veure ni arxivar.

El Rebost de l’avi Lluís es reserva el dret de contactar amb els clients i/o efectuar determinades comprovacions quan ho consideri oportú, per tal de garantir l’autenticitat de les dades personals facilitades.

El Rebost de l’avi Lluís es reserva el dret de demanar als seus clients el pagament mitjançant transferència, en determinades condicions.

El Rebost de l’avi Lluís respecta el seu dret de privacitat: només utilitzarem les seves dades personals per oferir un millor servei. En cap cas els vendrem o compartirem amb tercers. En cap moment podrà accedir-hi, cancel·lar o rectificar.

El Rebost de l’avi Lluís es compromet a no permetre cap transacció que sigui il·legal, o es consideri per les marques de targetes de crèdit o el banc adquirent, que pugui o tingui el potencial de danyar la bona voluntat dels mateixos o influir de manera negativa en ells. Les següents activitats estan prohibides en virtut dels programes de les marques de targetes: la venda o oferta d’un producte o servei que no sigui de plena conformitat amb totes les lleis aplicables al comprador, banc emissor, Comerciant, Titular de la targeta, o targetes. A més, les següents activitats també estan prohibides explícitament: “Venda de begudes alcohòliques a menors de 18 anys

Feu un cop d’ull al nostre assortit de tipus de mel de abella

Enviament GratuïtEntrega 24-48hSuportDevolucionsPagament segurSostenibilitatWhatsapp
COMPRA0
Cistella buida / Carrito vacío
Tancar / Cerrar
0
Hola, en què et podem a ajudar?