ENVIAMENTS GRATUÏTS A PARTIR DE 60€ (ESPANYA, EXCEPTE BALEARS I CANÀRIES)

Mel de Farigola

Característiques de la mel de farigola

FITXA TÈCNICA

És produïda pel nèctar procedent de la flor de la farigola. Té un color ambre fosc tirant a rogenc, el seu gust és dolç suau amb clares notes àcides, amb una aroma molt intens i persistent.

Característiques de la mel de farigola

La mel de farigola la produïm entre la zona del prelitoral de Catalunya i la zona sud de la  serra de la demanda.

La mel de farigola té un aroma molt intens. En aquesta mel es pot apreciar el olor tan característic de la planta de farigola

Propietats de la mel de farigola

La mel de farigola, de la mateixa manera que la planta, posseeix tot un seguit de propietats, que pot ajudar a millorar l’ estat de salut. És molt eficaç per  prevenir infeccions de coll, respiratòries de tipus inflamatori, per a la tos convulsiva i l’asma. També és molt útil per millorar el sistema digestiu.

Com prendre la mel de farigola

Aquesta mel és especialment dolça i suau al paladar, per la qual cosa sol ser un dels tipus de mel preferida per als amants del consum de mel natural. És ideal per posar al mato, iogurt , fruits secs i per cuinar.

Mel de thym

La farigola, pertany a un grup de herbes silvestres que científicament s’anomena Thymus. És per aquest motiu que potser has pogut escoltar o llegir sobre aquest tipus de mel. En realitat, genericament es refereix a la mel de farigola.

Botiga online

El més aconsellable és comprar la mel de farigola directament a apicultors artesans.

Just això és el que t’oferim al Rebost de l’Avi Lluís. Som una empresa familiar amb més de tres generacions dedicades plenament a l’apicultura, de manera que pots comprar a la nostra botiga online mel de farigola natural i de màxima qualitat amb tota confiança i garantia.

Enviament GratuïtEntrega 24-48hSuportDevolucionsPagament segurSostenibilitatWhatsapp
COMPRA0
Cistella buida / Carrito vacío
Tancar / Cerrar
0
Hola, en què et podem a ajudar?