ENVIAMENTS GRATUÏTS A PARTIR DE 60€ (ESPANYA, EXCEPTE BALEARS I CANÀRIES)

Entrega i Devolucions

– Tots els preus que apareixen a la nostra botiga on-line inclouen l’IVA. Per a una major transparència, els ports s’afegeixen per separat al final ja que depèn de l’import de la comanda i de la destinació.

– El preu del transport depèn de l’import de la comanda i la destinació. Les nostres tarifes de transport són les següents:

  • Territori peninsular 7’00 € (Espanya)
  • Territori peninsular superior a 30€ 6,50€ (Espanya)
  • Amb comandes superiors a 60 € ports gratuïts a Espanya.

Per a enviaments a les illes o altres països, consultar amb nosaltres i realitzar el pagament per transferència internacional.

– El termini de lliurament de la comanda és de 2 a 3 dies per a la península ibèrica, i de 6-7 dies per a la resta de destinacions, excepte que per causes externes a nosaltres hi hagués algun obstacle en el lliurament de la comanda.

– Abans de signar el full de lliurament, comproveu que el producte no té cap deteriorament extern, en cas contrari deixi clara constància al transportista del trencament anotant en l’albarà de lliurament per poder tramitar la corresponent indemnització del producte. Se li enviarà un altre producte sense cap cost.

– En compliment del Art 40 de la Llei 47/2002 de desembre, de reforma de la Llei 7/1996, de 15 de gener, de l’ordenació del comerç minorista, el client té dret de desistiment, per la qual podrà tornar el producte rebut si comprova que no s’ajusta a les seves expectatives, però necessàriament en el termini màxim de set dies hàbils ( a partir de la recepció i segons el calendari oficial del lloc on s’ha lliurat el bé ), amb el seu embalatge original, sense haver-ho utilitzat ia través de l’operador logístic que el subministra sent a càrrec del client les despeses de devolució, igual que els desperfectes de l’objecte de la compra.

Feu un cop d’ull al nostre assortiment de tipus de mel d’abella com la mel de romaní, la mel de flor del taronger o la mel de eucaliptus

Enviament GratuïtEntrega 24-48hSuportDevolucionsPagament segurSostenibilitatWhatsapp
COMPRA0
Cistella buida / Carrito vacío
Tancar / Cerrar
0
Hola, en què et podem a ajudar?