ENVIAMENTS GRATUÏTS A PARTIR DE 60€ (ESPANYA, EXCEPTE BALEARS I CANÀRIES)

Mel d’Alta Muntanya 3000gr.

28,90

SKU: 10310 Categories: ,
Compartir:

Descripció

Mel d’alta muntanya 3000gr

La mel d’alta muntanya no prové del nèctar d’una sola flor, sinó que té un origen botànic molt variat: trepadella (Onobrychis sp.), trèvol (Trifolium sp.), neret (Rhododendron ferrugineum), orenga (Origanum vulgare), matafaluga (Pimpinella anisum), esbarzer (Rubus ulmifolius Schott), panical (Eryngium sp.) i regalèssia (Glycyrrhiza glabra).

Té un color ambre clar, una aroma intensa i persistent i un gust intens a la boca, en funció de les espècies de les quals prové el nèctar que la conformen. En les mels d’aquesta varietat, hi ha diferències importants segons la zona i l’altitud de recol·lecció,

És una mel molt rica en sals minerals i enzims, antireumàtica i molt indicada per problemes respiratoris i afeccions de les vies urinàries.

On la produïm?

La mel de prat d’alta muntanya la produïm durant els mesos d’estiu a les valls dels Pirineus a una altitud superior als 1.200 metres, on les nostres abelles pateixen poca calor i gaudeixen d’aigua fresca i de l’enfilall de flors que es van obrint al llarg dels mesos càlids.

A diferència de les plantes mediterrànies que floreixen en poc temps i les abelles treballen més a contrarellotge, l’aparició d’una floració rere l’altra fa que aquesta mel no tingui un origen botànic en concret però a l’estar tant de temps a dintre de l’arna fa que sigui una mel molt madurada

Quines són les seves propietats?

La mel de prat de muntanya és una mel amb unes propietats molt variades, degut a la quantitat de plantes medicinals que porta el seu nèctar. Ajuda a combatre refredats, augmenta l’autoestima, ajuda a fer la digestió i  a regular la pressió arterial. En resum, és una de les mels més complertes que tenim a la nostra producció.

La podeu trobar en diferents envasos:

Mel d’alta muntanya 50gr.

Mel d’alta muntanya 250gr.

Mel d’alta muntanya antidegoteig 250gr.

Mel d’alta muntanya 500gr.

Mel d’alta muntanya antidegoteig 500gr.

Mel d’alta muntanya 980gr.

Mel d’alta muntanya 2000gr.

Mel d’alta muntanya 3000gr.

Mel d’alta muntanya 6000gr.

Compra ara mel de màxima qualitat a l’Avi Lluís i gaudeix del producte més pur i natural. Del rusc al pot, sense alteracions!

Enviament GratuïtEntrega 24-48hSuportDevolucionsPagament segurSostenibilitatWhatsapp
COMPRA0
Cistella buida / Carrito vacío
Tancar / Cerrar
0
Hola, en què et podem a ajudar?