ENVIAMENTS GRATUÏTS A PARTIR DE 60€ (ESPANYA, EXCEPTE BALEARS I CANÀRIES)

Mel de Mil Flors – Antidegoteig 500gr.

5,65

SKU: 10221 Categories: ,
Compartir:

Descripció

Mel de mil flors antidegoteig 500gr.

La mel de mil flors té un gust i una olor variada, sempre en funció de les espècies que la conformen. Degut a això, a les mels multiflorals s’hi poden trobar infinitat de gustos i sensacions. Aquesta en concret, és molt completa ja que està composta de nèctars de flors de molts tipus. Es caracteritza per un color ambre fosc i una aroma característica que fa que cada pot sigui únic.

On la produïm?

La zona de producció de la mel de mil flors és molt extensa. Gràcies a això podem aprofitar els diferents climes i temporades per  aconseguir el màxim producte. La comencem a extreure des que floreixen els primers ametllers a la zona litoral de Tarragona, a finals de febrer, i podem acabar als últims brucs de la tardor. Finalment, si quant l’extraiem no té marcat clarament un origen botànic concret, aquesta mel la comercialitzem com a mil flors.

Quines són les seves propietats?

Aquest tipus de mel té unes propietats molt variades, ja que depèn del nèctar de les plantes. Generalment, aquesta mel ajuda a augmentar les defenses i la força física, ajuda a combatre constipats. A més, és un antibiòtic natural que permet la desinfecció i curació d’esgarraps, talls i lesions cutànies.

La mel de mil flors s’utilitza principalment a la cuina i la pastisseria, per exemple: com acompanyament del pa i de les torrades i com additiu de diverses begudes, com ara el te. És recomanada com a substitut del sucre, ja que endolceix i,  a diferència del sucre refinat, conté moltes substàncies beneficioses per a l’organisme, com vitamines, proteïnes, aminoàcids, àcids orgànics, elements minerals, enzims i altres.

La podeu trobar en diferents envasos:

Mel de mil flors 50gr.

Mel de mil flors 250gr.

Mel de mil flors antidegoteig 250gr.

Mel de mil flors 500gr.

Mel de mil flors antidegoteig 500gr.

Mel de mil flors 980gr.

Mel de mil flors 2000gr.

Mel de mil flors 3000gr.

Mel de mil flors 5250gr.

Compra ara mel de màxima qualitat a l’Avi Lluís i gaudeix del producte més pur i natural. Del rusc al pot, sense alteracions!

Enviament GratuïtEntrega 24-48hSuportDevolucionsPagament segurSostenibilitatWhatsapp
COMPRA0
Cistella buida / Carrito vacío
Tancar / Cerrar
0
Hola, en què et podem a ajudar?